Dah siap?

Baju baby dah siap packing2..tinggal masukkan dalam kereta je nanti..skarang dah 32 weeks..penat jugak nak kemas2 ni?nasib baik lah kemas waktu ni..kalau kemas 2 minggu lagi mau pengsan kepenatan?.. Ada yg due sama kite tak 08.05.2020?yang mana due bulan 5 dah kemas ke barang ke hospital??

Dah siap?
45 Balas

Due 7/5 tp da bersalin 24/4.. awal 2 minggu ☺️.. semoga sis dipermudahkan segala urusan...😁

4y ago

Terima kasih ☺️.. oyeke.. semoga sis dipermudahkan segala urusan bersalin 😁

Sis packing ikut list ke? Byk baju yg panjang lengan atau pendek? Susah nak cari yg panjang lengan.

4y ago

Haah baju lengan panjang susah nak cari

Hai sis,boleh share apa yg sis isi dlm plastik2 tu??saya x taw nak letak apa dalam tu 😅

4y ago

Sama..cuma barut je saya letak dekat yg hari ke 2 dan hari yg nk balik punye..sebab kalau hari pertama tak payah pakai barut tali pusat baby basah lagi..

Ni mesti baby boy Ni..biru je semua😊😊 Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti..

4y ago

Hehe..ye baby boy..Aamiin..tq sis..semoga urusan sis pon dipermudhkn

Yeayy ! Tahniahhh ! kalau nak cuba Set Berpantang Shaklee boleh whatsapp Ummi.. 0142473748

4y ago

Whatsapp ummi boleh? Ummi akan bagi details..

Sy nk masok 37week..tak kemas lagi 😬 esok baru nak packing mcm tu..due date 19/5

semoga dipermudahkan urusan semua sis 😊 nak tanya sis bersalin hospital mana nanti ?

4y ago

Sis yaya..mcmna bsalin kat hospital shah alam?ble share pgalaman x..n brg apa yg nak kena bawa ke hospital?

14/5... sy doakn semoga kita masing2 Allah permudahkn urusan bersalin nnt ..amin

Best plak tengok cute packing baju baby nie.. cepat la sy sampai 9 bulan.. hehe

Brg baby dah, sempat siap basuh lgi bju baby. Cume brg mak nye.. ade yg xde lgi