Assalamualaikum ibu2.. Nk tnya.. Ada x yg alami masalah sama.. Sy scan td doc kata air ketuban bnyk

Bahaya x utk bayi

2 Balas

Kedudukan anak,bukan 1 posisi(anak akan bergerak banyak) kalau air ketuban banyak ni, dia tak engaged satu tempat. Risiko ceaser tinggi,tapi ada je yg beranak normal. Doakan yang baik2. InshaaAllah Dia permudahkan urusan sis dan anak.

air ketuban banyak bagus untuk baby .. air ketuban sikit tu bahaya untuk baby