Kencing kotor

Bahaya ke kencing kotor ni? saya baru 1st trimester dan ada kencing kotor tiap kali buat air kecil. Warna mcm bercampur darah, mcm wrna coklat dah

2 Balas

Awk.. Setiap kali ade appointment.. Minum air barli.. Minum dri lepas maghrib smpai pg.. Kencing awk clear.. Dan cantik.. Buat la.. Jgn letak gula

1y ago

kalau makan jambu batu sahaja boleh ke

baik jumpa doc kalau bercampur dgn darah tuu. tapi kalau just kencing kotor shj tiada darah tuu kena rajin ii cuci bahagian bawah