Sembelit

Bahaya ke tak kalau mommy pregy 9weeks+ sembelit then masa nak membuang tu meneran mcm nk beranak ?? Tp still xlawas ... Sy dh mnum air byk , mkn buah2 tp mslh smbelit tak hilang , mgkin drpd supp yg dibekalkn dri kk ..

2 Balas

Saya 4week pun kne sembelit. Saya teran tapi alhamdulillah perut tak sakit dah tiada spotting. Tpi rsau gak. Nk tnye teran boleh pnyebab gugur ke? Atau kandungan tak mnjadi? Sorry first pregnant.