Cyst 5cm 😌

Bahaya ke tak kalau ada cyst semasa mengandong? Macam mana nak kecutkan? Saya pregnt 24week. Siapa pernah mengalami cyst?

3 Balas

Sya mula mengandung ada cyst 3.3cm tp masa 12 week dia mengecut 2.0 Dr bgthu dia akan mengecut lg apabila kandungan makin membesar. scan 28 week dh xde cyst tu.

2y ago

sya 24week baru nampak ada cyst. sebelom ni takda. risau saya. macaam mana awak kecutkan cyst?

Hi sis. Sma dgn sy. Cuma pantau je. Sy blm kecut cuma xmenggngu. Dr awl prengnt ad cyst 5cm smpai dh nak msok 28week. Hrp smua baik2

Kalau cyst tak membesar in shaa allah takde apa2.. doctor dgn nurse akan lebih amik berat kesdaan baby sbb dh tahu ada cyst.. jgn risau ya..

2y ago

24week pregnt baru tahu ada cyst. sebelom ni scan takda pulak cyst.