PRENANT WITH CYST

Assalamualaikum . Siapa ada pengalaman pregnant tapi dalam masa yang sama ada cyst juga . 🥹Ada cara tak nak kecutkan cyst tuu ? Terima kasihh

4 Balas

anak no 2 sye pregnant+ ade cyst.. kena tgok jenis cyst aktif atau tak.. jge makan.. elak kan mkn minum dari kacang soya/kicap..yg ade terkait dgn kacang soya.. alhamdulillah sye jge makan, benda tu kjap je hilang.. ade yg jnis kandungan besar, cyst ikut besar jgk..

2mo ago

paling penting kena tahu cyst tu jenis aktif atau tak.. kalau aktif mmg kena pantang mkn, kalau cyst xaktif xperlu risau sbb akn hilang sndri seiring kandungan mmbesar

sy ada fibriod... 3x scan fibriod smkin mbsr... saiz baby ok sbsr elok... bln depan jumpe pkar... sy agak risau...

Saya pun ada cyst skrng ni. 😭 10 weeks and ada 2 cyst sebesar 5cm

ade org kata cyst akan kecut sendiri