Cyst dalam rahim

Bahaya ke ada cyst masa mengandung

1 Balas

semua yang mengandung akan ada cyst bezanya saiz cyst tu.. kalau kecil ok la.. tp kalau contoh mcm 5 cm tu mungkin bahaya la.. kena jaga pemakanan.. elakkan makanan segera.. saya scan 8w ada cyst 5 cm.. then saya jaga makan.. syukur cyst da mengecil.

6mo ago

tak semua sis. sy 4 kali pregnant baru pregnancy kali ini ada cyst. besar pulak tu cyst saya. kena operate. setahu saya lebih 6cm doc suggest buang kalau below doc suruh tengok progress