Assalam semua,Saya nak tnya,sy sekarang prgnant 15weeks++ ,Ada tak diantara mommies semua dekat

Bahagian ari2 keras,kalau baring rasa keras,lepastu kerap nak kencing walaupn air kencing keluar sikit..tapi kencing Tak sakit..cuma rasa Tak selesa bawah perut..

1 Balas

Sy rse bhgian bawah perut keras kalau ubah posisi. dri baring nk bangun. ataupon kerap Naik turun tangga. kencing tu Sy pon rse cmtu. Sy bru 13w. mybe normal kot. bby mkin bsar