Baby

Bagi tips sikit untuk dapat anak lelaki? Hehehe

4 Balas

Hmm saya baca kat Mr Google & org2 sekeliling bagitau kalau kerap tidur mengiring ke Kiri kompem dapat baby boy.. kalau kerap ke kanan kompem dapat baby girl. Tapi saya tdur kerap ke kanan, and scan gender aritu dapat baby boy... Semua ketentuan Allah, tak kisag boy ke girl asalkan baby sihat jer.. trus trang cakap saya memang nak Kan baby boy, atas izin Allah, dia pun kurniakan saya baby boy, amin~

Pada saya semua tu kerja Allah.. memula mengandung ja dapt ja tau terus niat dlm hati nak anak apa.. n mohon doa pd Allah.. yg lebih pasrah.. sbb saya tk pecaya pd tips2 mcm posisi hubungn intim atau sains utk dptkn anak lelaki ke perempuan.. saya pecaya apa yg Allah bg tula yg tbaik.. nak sesuatu mohon n doa sis.. tu pendpt sya la

5y ago

betul..sy first dpt tau mngdung trus niat dlm hati nk ank sulung pmpuan dn Alhamdulillah ALLAH makbulkn dn rupa2nya suami pn cmtu jgk.. dah pasang niat nk ank pmpuan..

Org tua2 kta nk anak llki bykkn mkn seafood..tp sy xthulah keberkesanannya...semua tu ketentuan Allah...

Doa banyak2