Adakah anda menjadikan rutin untuk memberi duit bulanan kepada mak ayah anda?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

847 respon

11 Balas

bapak xnk trima duit pemberian ank..die ckp "korang hidup kat bandar lebih perlukan duit bbanding kmi kt kmpg..sbb smua bende beli pkai duit...kmi kat kpg boleh ternak dn tanam sdri..simpan duit tu..simpan utk ank2.." itulah kata bapak sya..malahan dia yg bagi sya duit klu sya balik kpg jenguk dia...

dulu ya wlpn mak ayah xnk trima.. transfer je duit kt bank.. skrg x dh.. sbb gaji pn 2,3 bln skali dapat..tu pn sparuh gaji je.. dpt pn ckup. utk byr loan je.. x salahkan majikan jgk.. tjejas sbb pkp.. so sabar je lh dlu.. hrp ada rezeki lg dpt bg gaji kt mak ayah

tak dapat Sebb kan ekonomi sy dan suami cukup² makan dan bayar hutang je 🥺

perkara pertama buat sebelum bayar hutang lain.

sebab suri rumah tangga 😊

suami yang bagi

yes

tak

Ya