susu badan

Bagaimana utk bagi susu badan banyak.

13 Balas

Sis makan banyak sikit, makan lah apa sahaja asalkan berkhasiat. Buang semua ayat2 org yg suruh pantang itu ini. Makan nasi, buah, sayur, biskut, roti atau semua makanan sis makan banyak2. InshaAllah banyak je susu tu nanti. Sambil2 tu cuba sis urut2 breast sambil selawat n niat mintak susu banyak. Kalo susu masih sedikit, maka rezeki susu mmg banyak tu jela. Boleh cuba bagi formula. Formula milk mcm anmum, frisomum, S26 adalah bagus sbb tiada gula tambahan.

Saya minum ni. Milk booster ada bnda yg bby tak ok. Ni natural. Sy beli kat ig @innate.kualalumpur Alhamdulillah susu bertambah. Bby elok je. Badan sy pon rasa sedap selesa.

https://www.google.com/amp/s/my.theasianparent.com/petua-banyakkan-susu-badan/amp cuba rujuk link ni kalau saya amalkan makan kurma dengan minum horlicks hehehe

Makan durian. Tapi sikit2 jelah. Jangan makan bebanyak. InshaaAllah nanti bnyk lah tu. Kena selalu ada positive mindset.

Makan lobak putih, minum air nestum/horlick, minum air rebusan barli klu sy laa.. Kompom lps tu susu mmg meriah..

Mkn chia seed.. Sy 2 sudu bsar stiap hari bancuh dgn air kosong.. Mmg bengkak breast

Kalu sya mnum air sup sja..yg pnas tu.terus bnyak susu...

Mkn milkbooster + susu kurma + kurma +

makan Lobak putih ngn urut breast

sy minum milkbooster je