ibu mengandung

Bagaimana cara mengatasi masalah tiroid ketuka hamil ? sy mempuyai tiroid , sblm nie sy pnh keguguran d sebabkn tiroid yg sy alami , skrg nie sy hamil lg .. sy masih terasa dilema untuk mengandung

5 Balas

Sy hipertiroid. Gugur 2x dah. Skrg tgh preggy 9w. Sehari 23bijik mkn ubat. Hormon tiroid sis brpe ye dlm darah? Sy punya 60, jd kandungan agak terancam 😭doc ckp kena turun 20 baru selamat. Allahu 😥😥😥

4y ago

Biasa lah tu sis,sy sle.byk mkn ubat juga..ubat kalsium 9 biji sehari..ubat2 lain lagi..insyaallah..baby sihat..dah 24 minggu