Ikhtiar hamil bagi yang ada tiroid

Blh share ikhtiar masing²? Sy tgh ttc 5thn.. hormon tiroid xstabil.. teringin nk ada baby..

1 Balas

Blh check posting saya dkt pertanyaan i u di sini ya. Blh tgk komen2 org lain juga. Saya byk ikhtiar, jadi x tulis semula tu quite panjang. Awk scroll ya sendiri https://community.theasianparent.com/q/heloada-tak-tips-yg-ibu2-amalkan-untuk-pregnanttq-yg-sudi-share-siniingintah/4115067?d=android&ct=q&share=true saya xde sakit mcm awk, tapi awk mungkin blh ikhtiar.

2y ago

terima kasih ya..🌷