demam campak

Bagai mna Cara mencegahnya

demam campak
8 Balas

Kalau nak cepat kebah boleh cuba NUTRIFERON shaklee ,boleh boost immune anak skali, utk gatal2 boleh ikhtiar dgn HERBAL cream ,kalau berminat nak tawu lebih detail boleh contact syikin 0135897073

Minum air kelapa. Lagi cepat campak tu keluar. Jadi cepat la baiknya. Elakkan kena hujan dan mkn mknn yg menyebabkan lagi gatal.

Mcm2 petua ada kena try and error .. Sya dulu sapu krim klinik dan mndi dengn daun apa xingt dh ..puan boleh google

Minum air kelapa...tapi nak tanya sis ni kenapa letak gambar kereta lak..

Semua orang akan hidapi dmm campak xsalah saya.

Biasa sy mandikan dgn air kelapa..

Bagai Mana Cara nya

Apa..