9week

Badan lemah je . Rasa lapar tapi tekak tak terima pape kepala pening je . Asyik nak baring erm biasa ke tu untuk ibu mengandung

2 Balas

Kesian awak , sis . better awak tanya nurse kat kk if bole consume ape² supplement..

5y ago

Ya langsung takada tenang . Semua celah sakit susah nak bangun

Hai mommy . sama lah kita , awak ... perut lapar tapi bila makan mesti muntah balik . saya cuma boleh makan chicken floss bread dan biskut² jee .. yang penting air putih kena minum banyak yee 😊😊

5y ago

semua tak boleh masuk . air putih pon keluar balik . Selamani makan minum semua okey . Masuk 9week badan dah tak terima pape . Rasa nak baring je