kenapa badan anak saya macam nie sedih tak tau nak buat apa dah

badan kaki leher naik gatal .. g klinik doc ckp ezcema bg cream sampai skrg nie tk ada effect .. cream pun dh nk hbs

kenapa badan anak saya macam nie sedih tak tau nak buat apa dah
14 Balas

samalahhh..kaki sampai lh atas kepala bentik2 kulit nmpk kering jaa..kesian tgok bby dok garu sampai nk tidur pun xselesa ..letak minyak ,krim masih sama ja ..pastu cuba tukar sabun lain alhamdulillah dh kurang sikit xmcm sebelum ni..saya skrng pakai set sabun fiffi jaa..bedak dia..losyen semua jenama fiffi..