kenapa badan anak saya macam nie sedih tak tau nak buat apa dah

badan kaki leher naik gatal .. g klinik doc ckp ezcema bg cream sampai skrg nie tk ada effect .. cream pun dh nk hbs

kenapa badan anak saya macam nie sedih tak tau nak buat apa dah
14 Balas

anak sye pon mcm tu juga ..kulit jadi belang ...sye stop semua sabun, minyak semua laa sye stop ...alhamdulillah sekarang pon dah okay . kulit pon jadi normal balik ...bila dah sihat sepenuhnye sye pakai semula ...