bad news

Bad news for me. Tiba tiba KK call bgtau saya ada kencing manis ? bacaan 9. Help me mcm mana nak kurangkan.. Dh mindset nak bersalin normal.

2 Balas

Dia ada kta kna czer ke sis? Sbb kwn sya ada kncing mns wktu preg jgk. Bsalin normal

5y ago

Hopefully semuanya akan normal. Terima kasih ye sis.

Boleh je bersalin normal. Kenapa kena czer pulak kalau kencing manis?

5y ago

Ohh mcm tu. Leganya saya baca. Harapnya semua berjalan lancar dan normal. Terima kasih sis share pengalaman 😁