BP normal

bacaan BP normal,albumin dlm urine nil,jntung baby ok..cma masalahnya berat bdn naik mndadak..ada advice x mcm mna nk buat..sbb kena repeat bacaan BP 2 kli smggu..ada apa2 risiko?

2 Balas

Kadang berat naik mendadak sbb baby besar sis mcm saya.sampai nurse marah suruh jumpa doktor hihi.tkpe kalau everythings normal bkn berat kita tpi berat baby yg naik ☺️.kadang dah diet pun tetap naik mendadak kan

4y ago

Saya pun sampai 3x kena cek tpi tetap normal

Kena diet sikit, mkn nasi sikit je lebih kan lauk. N stop air manis.