AWAS! Buat Ibu yang menyusukan anak

Baca artikel ni, ok: https://www.mstar.com.my/lokal/viral/2023/02/18/gian-nak-tengok-ibu-ibu-perah-susu-lelaki-gila-seks-menyamar-jadi-kaunselor-laktasi-siap-ajak-video-call-nak-periksa-payudara Saya selalu juga komen bagi ibu-ibu yg menghadapi masalah penyusuan anak dgn jawapan "sila dapatkan bimbingan daripada kaunselor penyusuan bertauliah berdekatan puan. " Kita yg cari, bukan orang nak mesej-mesej kita nak bantu kita.

7 Balas

baru baca dekat telegram puan nadmasrom semalam. sy pon hampir terkena. tp dia menyamar nak belajar cara directfeeding dan dan nk tengok sy pam. mula2 sy hampir percaya. tp tiba2 bila dia vc guna telegram dia ckp camera problem dkt situ rasa lain dh. dia dok soh bagi video cara directfeeding baby dgn cara mengepam. bila sy baca dkt telegram puan nadmasrom nama sama mcm yg org chat sy ni. terus block. alhamdulillah, allah masih lindung sy. xbg vd pape dkt dia. sebelom ni pon terkena. itu sy igt betol2 org nk belajar menyusu. itu dia call ckp dia bisu dn pekat. itu nasib baik sy xbukak betol2 tunjuk😭. cuma rambut je la sy xtutup sbb igt prmpn

1y ago

itu la, slh sy juga percaya sbb igt mommy perlukan bantuan dlm penyusuan susu ibu sbb sy breastfeeding advocate. jdi sy nk bntu la. lepas ni sy kena lebih berhati2 takut silap haribulan dia guna nama sy. sy dh block dia. terus rasa trauma. mmg rasa xselesa sbb dia akan call smpi sy pickup. sy mmg xpickup. lgpon sy ada dua anak nk kena handle

Semoga kita sentiasa berhati hati dan dilindungi selalu.. trm ksh atas ingatan puan..

Be careful mommies. Better pergi sendiri ke tempat yang berdaftar. Tq share Mommy Nur

Sama-sama kita saling berpesan..

betul tu puan..

👍

scary nya