Hai baby saya 4 bulan da tak berak 4 hari, susu fm+susu badan, normal ke? Dia aktif mcm biasa

3 Balas

Hai. Kalau ada kentut okay. Tapi kena tengok bila anak berak tengok texture kalau keras tu tak normal. Cuba urut perut anak dengan urutan i love u

cairkan susu.. maksud kalau puan bg 4 oz contoh ..puan buat dua oz.. susu dua oz air

Kalau susu badan normal tak berak beberapa hari. Susu formula saya tiada pengalaman