Asslammualaikum smua,saya nk tnye?ad tk kt sini 35weeks still songsang?babby akan pusiang ke?or tak?

3 Balas

Saya hari selasa ritu scan 35 weeks baby songsang. Pastu hari khamis appt dengan klinik desa nurse cek perut kepala baby da pusing bawah. Inshaa Allah sempat lagi tu baby pusing. Sis try buat sujud lama lama atau cari exercise yg boleh baby pusing.

2y ago

Excice mcm mne sis

Banyakkan exercise ringan sambil duduk atau cangkung . InsyaaAllah baby akan turun kepala kebawah . Semoga urusan sis dipermudahkan .

insha'Allah cuba pujuk baby 👍

2y ago

Baik sis🥹,harap2 babby pusing masok laluan la,risau saya🥲