assalamualaikum. nk tnye kalau ade mcm ketulan kt baby punya buah dada normal ke tk??? tk makin bsr pon.. bile tekn bby tk ase sakit.. dh bwk gi jumpe docter.. docter ckp tkde pape.. cuma hormon dye saje

4 Balas

anak sye pun ade ketulan dkt blkg kpale bhgian bwh.kiri n knan. dktr ckp klau ktulan tu x mmbesar,xde ape.tapi petue dri mak mertue sye,letak airliur basi ibu stiap pagi dkt ketulan tu.lme2 die hilang.

5y ago

same2. 😄

in shaa allah takde pape. tapi ibu still boleh pantau.. if lama sangat, mungkin boleh refer doc semula utk confirmation

5y ago

tula msih pantau.. tpi bile mndi air suam dye kurang bengkak.. lps tu bngkak blik😞 in shaa allah tkde pape amin

Think positive.. doktor kata xda apa2 Kan..

5y ago

ya, doc kata mybe susu dye

InsyaAllah tak ada apa2 tu..