Maaf bertanya constraction tuu rasa macam mana ye ? 1st baby 😊

2 Balas

baby mengeras 20minit sampai 12minit normal lagi baby mengeras 10minit sampai 5minit kebawah contraction betul tanda nak bersalin pecah air ketuban jerih yang banyak keluar tanda darah bercampur lendir coklat .. kalau coklat sahaja tu tanda bawah kita sedang mengembang

bg sy mcm senggugut kuat yg berterusan.. sy kena drip.. org kata kalau drip ni lagi sakit..