Can Baby Eat Biscuits at this age ?

Hi.. My Baby Zayne now is 4 Months 21 Days, is it okay to feed him with Milna Biscuits ?

18 Balas

big no mommy. lg2 milna tu sgt2 manis. mmg kita nampak anak mcm kebulur je sme dgn ank sy pantang tgk org mkn dy punya excited mcm dy nk mkn hahahha tp pls jgn bg. 6month bru bg . milna tu manis lh yunk kita yg besor pon xsuka blh buat ank kahak. pengalaman mse ank sulong intro biskut tu time 7bulan n dy kerap batuk kahak