susu meriah

Baby xnk netek mungkin sbb susu mancut klua smpai ke tekak selalu buat baby tersedak..jenis susu meriah pon susah jugax. ??????ap nk buat?

7 Balas

Saya pun susu meriah masa mula2 baby memang xnak nyusu sebab susu mancut2 sampai muka dia . . Cara nak bentikan dari pada memancut dia gesek2 puting sis tuh nanti susu tuh akan slow keluar

Bestnyerrr dpt susu meriah..... Kite ne.. Dah buat macam2... Susu sejemput jerr 😶

5y ago

Dah macam2 buat.. Minum kurma merah. Sup betik. Sup Lobak putih. Milkbooster Motidone Berurut. ... Tuam2 ngan kain suam. Tuam ngan hot bottle. 1hari minun 2liter air lain lagi sup2 Vitamin C Drink Dom 2 jam pam...2 Jam pam. berusah buat tu buat ni but mungkin bukan reziki kan... 20oz pun tak smpai sejemput je.. 🤦‍♀️ Syukur ada susu fm... Syukur juga bby Sihat... Mommy yang dapat susu meriah jangan stress seharusnya happy.. Quality susu ibu tu baik untuk bby..bby jarang sakit. antibody tahan... Mcm2 lagi kebaikan untuk baby... momy, 💕 Rajin2 perah jer..

Pam dan buat stock sis, susu meriah ni tak semua ibu ada. Manfaat kn. Pam selagi masih ada susu.

Pam/picit dulu sikit bagi kluar, dah x memancut baru bagi baby..

pump sis bole buat stock. bestnya dpt susu meriah😁

5y ago

X pandai x di ajar.. Tp try jugax.. Baby xnk susu yg di hangat kan dh 3 kali try dh.. Tetao xnk.. Kalau masuk botol pon tume tu pump time tu jugax bg kenyang..kalau x buang gitu jah..kadang sedey gak nk buang

Sama la kesiann asyk tsdkk je. Smpai bgkk susu

Cuba pam dulu . Susu dah slow sikit baru bagi