Baby X gerak

Baby x gerak dri jam 2ptg smlm...pagi ini pegi KKIA..dktr scan heart beat ada tp x bergerak..hantar masuk wad utk pantau 24hr..ada x IBU2 kes mcm sy..Risau..baby 1st

Baby X gerak
23 Balas

Ya Allah. Sabar ye sis. Semoga adik baby berada dalam keadaan sihat walafiat, diberikan kelancaran segala urusan. Aaamiinn3. 😊

Assalamualaikum..sis ajak baby sembang..elus2 perut.. bacakan sholawat..insyaaAllah semoga ok .. positive thinking..😊🥰

Sy pun pernah masuk wad sbb bby x gerak.. Rajin communicate dgn bby, tekan2 perut bagi bby respon.. Doa banyak2

Baby saya pon kurang gerak Sehari dalam 5 6 pergerakan je Tu pon slow Tp ctg cantik #37w6days

Pengalaman sy, msa tu 38w++ baby kurang gerak, g hosp cek dh ada jalan, eskny terus besalin

sy pn sis baby x gerak2 lagi smlm ade keluar drh sikit hmm..risau

Moga ibu dan anak selamat. Dan dipermudahkan proses bersalin.

Try minum ayak sejuk, klo x es cream sis, bgi baby gerak.

Heart beat ada tp xbergerak mksud nya ?

Semoga baby nya sihat2 saja ya amen..