BABY DAH GERAK..

smlm adalah 1st day rancak je tendang eh.. hr ini x gerak sngt...nak kata sehari2 tido, x juga.. ehmmmm ptt ke sy risau 23w baru rasa tendangan

6 Balas

heheheh takpe awak .. saya pun frstmom mula mula risau juga 😆 sentiasa mindset positif 🥰 , tp nanti after 28weekkss kemain rancak diaaaa tendang awak HAHAHHA . skrng saya dah 32weeks 😃.

2mo ago

semoga di permudahkan urusan sis yaaa.. 🥰🥰

sy pun pernah rasa mcm tu masa 22 weeks. risau dibuat nya tp dh ptg baby aktif gerak balik. myb baby kecik lagi kita je tak perasan dia ada gerak.

kdg2 dia gerak je cuma kita xprasan. as long as dpt rasa baby gerak , ok. nnt dh 28weeks baru kne kira tendangan baby

2mo ago

owhh ye ke.. ok2 fhm. hehehe 1st mom. hehehh

x perlu rsau sgt.. biasa2 je.. ble da 28 weeks bru kne extra alert sbb kne kira kicks.. bwh dr tu x payah..

2mo ago

owhh ye ke.. ok2.. fhm2... hehehe

baring ngiring belah kiri. nnti senang nk rse dia gerak, tpi kene fokus lah. hehe

kalau pergi scan ni, nampak baby rancak bergolek2 dalam perut.. hehe..