Newborn mengigau

Baby umur 26 hari. Dah seminggu baby asyik mengigau time tidur. Dia kadang tu menangis & kadang tu menangis teran sampai biru2 bibir. Kita yg takut tengok. Taktahu nak buat apa. Menjerit kuat sangat. Kadang tu dia ngantuk, tapi menangis teran sampai takde suara. Ada yg boleh bagi tips? Saya first time mom. #pleasehelp #firstbaby #firs1stimemom terima kasih

4 Balas

sama lah yg saya lalui sekarang anak dah sebulan lebih bab tidur dea susah sangat nak lena de new born smpai lah sekarsng dah lena2 dea terkejut kaki tangan tu terus menangis sampai merah2 muka. tu cukup suka mengeliat n meneran. mcam2 cara dah saya buat nak bagi dea tidur lena tapi masih tak jumpa solution. first mom jugak .