My baby tmr will be 5 month, just started last weekend she drink milk less n cry a a lot,she just one carry around n keep playing n bitting.any tips n experience can share. Sleepless every night.

23 Balas

baby sy 5 bulan 23hari. dia da ada 2 batang gigi awal bulan aritu. x boleh tgok org makan n meleleh air liur n nangis2. i try bg puree n dia mkn elok x buang. rupanya da lapar. sbb tu tgok org mkn je dia nagis.