My baby tmr will be 5 month, just started last weekend she drink milk less n cry a a lot,she just one carry around n keep playing n bitting.any tips n experience can share. Sleepless every night.

23 Balas

Baby saya nak masuk 5months pon mcm tu, tak nak menyusu plus cirit and muntah2. Check up 5 months minggu lepas berat drop from 6.5kg to 5.2kg🥲 tapi sekarang dah start nak menyusu balik walaupun sikit2

my baby 22/4 ni 6 month.. dia dapat demam panas and xnak susu langsung.. air liur dia meleleh je keluar.. rupa-rupanya ada ulser dalam mulut kat langit2 hujung lidah..

saya pun sama... baby kurang minum susu... suka jerit2... mlm2 kerap bangun tpi siang pun kurang tidur.. bagi susu buang2 je.. pening fikir nk buat apa kat baby

My baby pn mcmni but he starrt from 4mon. Then his doctor let him eat. Start dari tu Alhamdulillah elok lena tdo. Kurg sket ragamnya

samaa sis anak i masa newborn okay je tidur pun lena je tapi start 5 bulan ni kurang susu and kuat sangat menangis

cuba bagi permainan yang boleh digigit😁 mungkin bayi anda ingin tumbuh gigi

sama lah.rsa Dy gatai gusi bby sy pun kurang susu.klaw susu Dy suka tarik2 puting bnyk meragam skrng

thanks

teething 🦷

baby saya jari memg x lepas ...n senang tido😍