Kuning tak turun²

Baby sye dh nk msuk 2week tpi kuning dia msih tinggi. Trun sikit lpastu naik lagi. Bnyak cara dh guna untuk turunkan tpi still tk mnjadi. Bole bgi saran apa² tak? Mna tahu berguna.

2 Balas

petua org lama. mandikan dengan rebusan air daun bawang.. atau beli mandian youbaby dlm tu ade ekstrak daun bawang.. petua sekarang tambah susu formula (walaupun KK tak sarankan). sy pakai karihome susu kambing. allhamdullilah bacaan bawah 90 lepas 3kali appointment amek TSB.. btw susu ibu adalah susu terbaik.

Saya campur feeding - fm karihome n susu badan. Lepas dah stable supply susu sy switch to ebf.