Baby xbuang air besar

Baby sy xberak selme semnggu normal ke x baby sy susu bdn sepnh nyer

3 Balas

Anak saya pun macam tu..seminggu tak berak...so saya tanya la mommies kat sini..ada seorang mami yang saya sangat2 berhutang budi kat dia..dia suruh minum air oren atau makan buah oren..so saya minum la..esoknya anak saya berak..bukan main happy saya tengok anak saya berak..😅 awak try la.. minum air oren..

Bila baby bf xberak smggu cuba cek pemakanan kite. Puan kne lebihkan fibre dan vitamin c dalam pengambilan seharian sebab apa kite makan tu yg baby dapat jugak dr susu kite kan. So bykkn sayuran2 buahan2.. air masak secukupnye.. InshaAllah nanti baby pn lawas.

Sama macam baby saya. tapi elakkan lebih dari seminggu. urut2 perut dia.