batuk berkahak demam

Baby sy nk masuk 6 bulan batuk berkahak selsema dan demam.. Dh admit wad 2 hari 2 malam.. N dh discharge.. Dr discharge sbb xnk bg kne jngkitan lain so monitor dekat rumah jer Tp dye masih batuk n demam.. Demam naik turun.. Now dye dh kurang minum.. Bleh mommy share mcm mne nk kurngkn demam batuk n nk bg dye minum balik

2 Balas

cuba pn sapu AO waleet ..sy pun bru cuba pd anak..nmpk de kesan baik jg...ank sy de selera nk mkn smula..bru stahun usia dia...sbb tkut byi selsma ...xselesa nk minum

Kahak bnyk la tu , sis try utube tgk cara tepok kahak baby .