Bayi menangis, selalu jeluak, selalu muntah lepas menyusu dan lepastu nk menyusu lagi

Assalamualaikum moomies. Ada ke baby uols mcm ni? Dh menyusu. Tapi dia akan jeluak dan muntah lepastu. Tapi dia nk menyusu lagi. Bila lmbat sikit menangis mcm ibu x bagi susu lgsg 🤣

1 Balas

Ada burp kan dia tak? Dia lpar balik sbb dh muntahkan/jeluak, saya stiap 1 onz saya bhenti utk sndawakan dia, campur susu badan (pam) & tepung

7mo ago

Campur susu tu mcm mana? Combine dua dua susu satu botol ke?