saje nak share mase beranak

baby sy keluar tak menangis , nurse salahkan saya sbb x terang bebetul ke ape ntah😖 Allah ,ujian sungguh. dah lah kite tengah sakit,😭 .masa tu baby ada masalah pernafasan. so xdpt jupe baby mase lepas mlahirkan.(tgk dlm tv semua lpas beranak blh ciun anak😅bkn rezeki sy lh dpt tgk baby lepas melahirkan,) jantina pon xde nurse bgtahu. nk kena nti tnye😢 sedih sgt mase tu. xsemua org dpt nurse yg sporting, die punye marah mcm die yg beranak. mujur keesokan terus blh keluar wad , alhamdulillah sihat walafiat dgn izinnya skrg dh dua tahun lebih berat 20kg . 🥰 tu pon mujur lah kata2 nurse tu xjd kenyataan , die ckp kt sy "awk cakap je xnk beranak lg, nti tahun depan awk kt labour room ni lg" 🤣 btw alhamdulillah doktor dan misi semua perempuan. berank d spital kerajaan, xdelah org kate suami sy dayus kan 😂😂

14 Balas

😆 sya time anak no 4 lepas branak tu alhamdulillah baby ada nangis tapi kejap je .. dia tgh baring atas bdn sya , doktor tgh jahit bawah .. selalu doktor tu tnya baby sya ok ke x .. sya ckp ok je sbb dia senyap sgt😂 lepas misi ambik dia x stop nangis😅 habis kena jahit baru misi bagi sya balik dia pon senyap 🤭 syukur dpt doktor perempuan gak masa tu , tu pon kebetolan jugak sbb time tu byk doktor sibuk dgn 2 kes czer , sya x kena layan pon .. kebetulan doktor perempuan masok bilik saya nak ambik sarung tgn je .. dlm bilik sya langsung x ada sedia apa2 pon sebab dorg sibok sgt .. tgh doktor tu tukar sarong tgn saya kta nak berak doktor tu pon rilek je .. dia kata haa berak laa sya tgk .. dgn blm buat apa lagi sya meneran pun blm dia dah jerit kepala baby dah nampak jgn teran .. sya pon apa lagi panik laa .. tapi sya x da buat apa pon .. x da teran apa pon .. smpai doktor tu pon gtau suruh teran baru sya teran .. tu pon smbut baby guna kain yg dah kena darah dah😅 sorg je misi ada situ time tu haa panik laa dok ambik brg pakai smbut baby .. mmg kecoh sgt 😂

1y ago

alhamdulillah☺in shaa Allah mudahan Allah permudahkan sis bersalin nanti🤲