Baby 35 hari

Baby sy hari ni 35 hari.. minum susu fm + susu ibu... normal ke baby x berak 1 hari ni?

96 Balas

Beby sye hri ni 32 hri kerap kentut kembung perut sye selalu buat senaman buang angin tuu beby suau campur bf dgn fm normal ke ade cre tak nk elak beby kembung perut sian die asyik meneran merah muke nyer beby sye lebih ke susu badan kdg2 je bgi fm

2y ago

sma la sis..aq pn heran.. xkn bf x ok plk.. asl mnyusu dgr perut dy bunyi2..