Baby 35 hari

Baby sy hari ni 35 hari.. minum susu fm + susu ibu... normal ke baby x berak 1 hari ni?

96 Balas

Doktor cakap kalau fm+breastfeeding xberak seminggu okay, kalau menyusu badan shj, xberak 2 mggu okay, so xboleh lebih dari tu la, anak saya awl2 balik dari hospital dulu dalam 3 hari jugak xberak, sbb awl2 dah bagi fm, anak masuk nicu & wad 3 hari, susu badan xkeluar sgt, tu xboleh nak bagi kat baby masa tu

2y ago

Aah sis, kena sendawan kan jugak, takut tersedak nanti bahaya