My Baby

Baby sy dia selalu poo poo mcm cirit, kdg2 terbersin pun memncut kluar taik. Adakah otu normal untuk bby 1bulan 27hri? Then sbb itu juga, celah bontot dia mcm ada luka2, mungkin ruam. Ada x yg sama situation mcm sy?

1 Balas

baby susu botol ke badan? sebb kalau susu botol maybe susu tu tak sesuai. celah bontot tu ruam sebb dia poo poo kerap sangat. tu yg timbul ruam

5y ago

Mungkin jugak sis. Sy x makan jamu, tp mungkin mkn pedas. Perut dia xtahan kan.