Tidur siang dan malam

Baby sy dari pantang smpai nak masuk 2 bulan .. bila siang tidur lena , dh buat bunyi bising macam mana pun dy tetap tidur lena ..bila malam dy tidur sekejap sekejap dan x lena ..macam mana ye nak tukar pola tidur bayi?

7 Balas

saya pon new mom jgk.. baby sye alhamdulillah tido malam Dari die lahir sampai skrg usia dh 3bulan.. ape sye buat sye awalkan waktu tidur. pkol 8 MLM dh masukkn die tidur.kebiasaannye die akan bangun pkol 12/1 pgi tapi skjp je .. itu normal, lama2 die akan tau dgn sendri malam je waktu die tidur. lepas tu siang hari kene bykkan tummy time supaye die penat. sbb bby baru lahir ni mmg akan acap tidur. bile kite ajak die main selalu die akan cepat penat & kerap menyusu.