Baby tidur dalam baby cot/tilam?

Hi. Baby sy dah 5 bulan. Sebelum dia pandai mengiring dia tidur je dlm baby cot tp lepas pandai tu dia tanak. So skrg sy tdo dgn dia atas tilam, ayahnya kena berkorban tidur atas toto. Mommy yg lain buat mcm mana ya? Anak sy ni suka berguling time tido. Bila ruang tak byk tu dia marah 😅Sy tgh fikir nak beli baby cot yg lg besar ke atau patut beli pagar utk bed sy je😐😐

2 Balas

Ank sy mmg dari kecik tknk tdo dlm tu, tdo skli dgn mak ayh dia 😁 cadangnya, klaw takut suami sis tpenyek dia, sis baringkan dia sebelah sis aje . Kiranya sis tdo tgh-2 antara laki sis n anak sis . So laki sis dpt peluk sis, sis pn blh peluk baby jgk 😆 + sis mudah nak susukan dia

anak sye jenis tidur 360 darjah. jadi kami laki bini tido ngam2 muat bdn je. lebih nya bagi dkt die kt tgh2 tilam. so sye planning nak beli katil budak. yg attach dgn tilam kite tu.

1y ago

laki sy tak berani nak tdo sama2 sbb takut terhempap anak 😅 nak beli katil budak ke maksud awak? sy skrg pakai katil bby yg bole attach jgk tp ruangnya mmg kecik utk dia golek2 😅😅