Kuat menyusu

Baby sy br 1bulan 8hari, normal ke, lepas habis 2.5onz, lepastu topup lg 2.5onz, habis yang tu, dia buat mulut lapar lg.. mmg kena bg lg ke? Mcm banyak saja.. brapa onz maximum utk baby bawah 2bulan ya?

12 Balas

Baby laki ke pompuan sis? Mcm saya baby laki memang nak menetek je. Saye biarkan sampai la dia terlepas sendiri. Kalau lepas je dia terlepas puting tu dia tercari2 lagi. Dia saja nak rendam puting dlm mulut nak lena la tu.

1y ago

Baby laki.. lahir 2.87, umur sbulan 3.8.. umur sbulan 10hari dh 4.4kg dh..