Baby girl 5 hari

Baby sy baru 5 hari lahir... Sejak pg tdi kalau dia menyusu.mesti Kan berak.. sebelum ni ok je... Fully susu badan... Mohon bantu...apa masalah ya

3 Balas

peel dia la tu.. xkira boy or girl, ragam bby mmg lain2.. hehe.. cume klu ade lain mcm,bolehlah bwak cek klinik, tpi bgi sy normal jek insyaAllah.. 😉

Rasanya normal je baby akan berak kalau nyusu badan. Atau awk ada makan pedas2? Jamu ke?

3y ago

🥰🥰

Baby yg normal dia akan kerap berak 3-12 kali sehari. Tak kira laki ke perempuan

3y ago

alhamdullilah .. td pun jumpa doc mmg normal katanya.. semoga baik2 sja.. Tq