Pelembab Muka Baby

Baby sy 2 bulan, mata slalu sgt berair dan bertahi..dah jmpe dktor, katenye normal je..masalah skrg ni sbb salu sgt keluar air mata, kulit tepi mata jd putih kering, nk sapu ape pun xtau.. stress pulak tgk ,.. ade x mommy2 kt sni yg ade pengalaman mcmni..tq

1 Balas

Hi Puan. Boleh ke klinik dan rujuk kepada doctor ya. Biasanya kalau mcm tu doctor akan bagi krim sapuan yang sesuai dengan umur bayi dan tidak terlalu banyak bahan kimia (water based). Kalau beli di luar takut kita tak tahu kandungan bahan krim tu sesuai atau tidak untuk bayi kita.

4y ago

tq.. mata baby dh ok sekarang..kulit pun dah ok..☺️