Biji putih di muka

Salam..ada x anak2 mommies jd biji2 mcmni? Anak sy 3y10m ada biji2 ni rasanya dh setahun xhilang. Jumpa pakar kulit dpt krim sapu tp jadi makin byk plk. Dia garu2 sbb gatal. Kesian tgk muka anak. Mommies boleh bantu saya? #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #bantusharing

Biji putih di muka
1 Balas

Salam. Ada tapi kalau naik 1/2 je so saya tak refer doc. Cuba bawa ke klinik lain. Maaf ye mommy saya takda pengalaman macam mana nak atasi

2y ago

Sama² mommy. Lama la juga haha. Saya biarkan saje. Sebab pegang dalam macam takda isi. Tengok anak takda rasa gtal pun