breastfeeding

baby susah latching puting susu badan pastu ngis kuat2 sebab xkenyang, jadi saya perah susu letak dlm botol bgi dia senang isap. ada sapa2 sini mcm saya x..boleh x cerita sikit pengalaman tu

2 Balas

saya pun lebih kurang mcm awak. tapi saya sebab puting tenggelam, so baby susah nak hisap. as long as ada bagi susu badan, kita teruskan aje. in shaa Allah takde apa2 yg memudaratkan pun.

alamak..harap baby xnipple confuse sis..kalau bawah 1 bulan..seriyes sy dh rasa dgn baby nipple confuse plus high demand 🥺