Cerita kosong

Hi. Baby skrg dh 11w3d. Buat setakat ni alahan yg teruk rasa nya mmg tak ada. Cuma rasa lemah badan, nak pitam, sakitsakit badan je. Agakagak selalu baby girl or boy kurg alahan? Exited, rasa nak tau sajasaja. Nak usha bajubaju baby comel #bantusharing 🤭

17 Balas

pngalaman sy, anak 1st ng 2nd dua2 boy, alahan mmg xde lansung.. makan bselera sngt huhu. Masa scan smpi ke bersalin xtau gender sbb smbunyi.. tp dua2 pregnant sama je rasa. tp yg ni yg ketiga teruk giler penangan dia, sakit kepala, mual lagi huhu.. family masing2 kata girl . sy xkesah asal sihat sempurna alhamdulillah. tp tu lah. nak mnghadap yg skrang ni mmg teruk giler lah rasanya.. sabar je mampu. harap xlama lah alahan ni huhu