Cerita kosong

Hi. Baby skrg dh 11w3d. Buat setakat ni alahan yg teruk rasa nya mmg tak ada. Cuma rasa lemah badan, nak pitam, sakitsakit badan je. Agakagak selalu baby girl or boy kurg alahan? Exited, rasa nak tau sajasaja. Nak usha bajubaju baby comel #bantusharing 🤭

17 Balas

Alahan takde kene mengena sis😂 Sy ni suka makan manis2, bdn naik biji2, alahan masa trimester pertama, bdn cpt letih n masih tak tau bby boy or girl 😂

maaf ya sbb xdpt nk ramal.. gender & alahan xberkait antara satu sama lain. lg pun lain badan org lain pembawakan sis.. anyway happy window shoping ya..

saya dah 24 weeks teruk lagi muntah... dari first tahu pregnant .. bila scan boy.. saya mmg ingt gurlz sebb alahan teruk

Lahhh, kalau dari alahan boleh tahu gender agaknya tak laku klinik2 skrg kan. Hahahaha ubah mindset please

alahan takda kaitan dgn jantina sis. saya 4 anak semua takda alahan. sorang laki, 3 ppuan

1y ago

sama tgk kak ipar anak sepasang. dia kata dua2 takde alahan lgsg.

sye alahan kejap je bby boy.. adik ipar pn sme tp bby girl.. hahahhaa

alahan takde kena mengena dgn gendre baby sis