Cerita kosong

Hi. Baby skrg dh 11w3d. Buat setakat ni alahan yg teruk rasa nya mmg tak ada. Cuma rasa lemah badan, nak pitam, sakitsakit badan je. Agakagak selalu baby girl or boy kurg alahan? Exited, rasa nak tau sajasaja. Nak usha bajubaju baby comel #bantusharing 🤭

17 Balas

saya tahu alahan dan gender tak ada kaitan. but nama pun share pengalaman. so tak ada yg betul tak ada yg salah sbb pengalaman masing2 kan sis. sis chill je baca komen yg mcm marah2 tu hehe. kalau saya pengalaman sy anak girl and boy ada alahan. tapi boy lagi kuat and saya lebih penat compare tu masa pregnant anak2 girls sy. shopping color2 unisex dlu sis senang. lagipun new born jgn beli bnyk2 kang tak sempat pkai pun