Cerita kosong

Hi. Baby skrg dh 11w3d. Buat setakat ni alahan yg teruk rasa nya mmg tak ada. Cuma rasa lemah badan, nak pitam, sakitsakit badan je. Agakagak selalu baby girl or boy kurg alahan? Exited, rasa nak tau sajasaja. Nak usha bajubaju baby comel #bantusharing 🤭

17 Balas

tak faham kenapa ramai yg mrh sangat dngn post ni 😅 nama pun cerita kosong, borak borak je. tak pyh nak ambik serious rasanya benda ni 😅 manala tahu first mom takde tmpt nk cerita, teruja 🥰

1y ago

ya saya pun rasa mommy yg post ni saja nak bercerita. kadang yg share pendapat tu kadang kalah misi kat kk plak garangnya 🤣🤣